O nama

O nama

Biopotent d.o.o., partnerska je tvrtka Matičnjak sative d.o.o. koje unutar klastera čine prirodnu cjelinu. Zajedno obuhvaćaju cijeli proces od nabave i pripreme sirovina, proizvodnje, brendiranja i promocije pa do prodaje na domaćem i stranom tržištu. Unutar našeg klastera imamo i centar Drugo mišljenje kako bi smo omogućili svim zainteresiranima da kroz besplatna savjetovanja i radionice u prostorima Centra, Pavla Hatza 12 u Zagrebu, dobiju sve željene informacije o proizvodima i njihovom djelovanju. 

Naše proizvode ne možemo nazvati ljekovima iako se u mnogim zemljama EU i razvijenog svijeta koriste, najnormalnije, uz klasične terapije farmaceutskim proizvodima i prema preporukama lliječnika.

Mi smo ponosni na naše funkcionalne pripravke koji su proizvedeni na 100% prirodan način bez aditiva i bilo kakvih kemijskih sredstava u samom procesu prerade a on se bazira na hladnom prešanju.

Na ovaj način u potpunosti se čuvaju najvredniji sastojci ljekovitih biljaka koji pomažu pri očuvanju zdravlja i preventivi ali i pri tegobama kod mnogih bolesti.

Dakako da to omogućuje da naši funkcionalni pripravci imaju višestruko veću učinkovitost u odnosu na čajeve, tinkture i slične proizvode.

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.