BR brašno boljeg divljeg lana 500 g (BR01)


Na zalihi


31,24 kn


Brašno podlanka - izvor proteina, vlakana i omega 3-6-9 te vitamina E.Brašno podlanka je uz proteine i vlakna dobar izvor omega 3-6-9 i vitamina E za razliku od brašna običnog lana. Brašno podlanka je izuzetno stabilno brašno zbog prirodnog tokoferola (vitamina E).
Njega ne moramo termički obrađivati kao brašna od žitarica što je nutritivno jako dobro, ne sadrži gluten, a sadrži puno više proteina i vlakana u odnosu na klasično brašno.

Kao što hladno prešano ulje dobiveno iz ove uljarice cameline – protuupalno tako i ovo brašno ako ga iskoristite u zdravom nekuhanom obroku, doručak, večera, smoothie, shake, umiješanih u jogurt, kefir, imaju svoju određenu funkciju, a to je da nas opskrbe proteinima, vlaknima i značajnim količinama omega 3-6-9 višestruko nezasićenim masnim kiselinama.

Specifikacija Vrijednost

Dodajte recenziju


Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.